Velkommen til Gardermoen Parkering

Feltene markert med * må fylles ut

Veibeskrivelse

Vår adresse er Museumsvegen 15, 2060 Gardermoen. Trykk her for veibeskrivelse i Googlemaps

Våre parkeringsfelt

Hvis du kjører fra

E6 fra Oslo:
Følg skilting mot Gardermoen Flyplass, når du nærmer deg flyterminalen så må du ta av til høyre og følge E-16 mot Hønefoss og Nannestad. Kjør rett frem i første rundkjøring, og til høyre i den andre – der ser du Gardermoen Parkering til høyre for bil-butikken Bavaria (BMW og Mini)  Vi er nærmeste nabo til Park lnn by Radisson Oslo Airport Hotel West og Flysamlingen.

E6 fra Hamar:
Følg E6 til Jessheim Nord/Gardermoen, der tar du av mot Gardermoen Flyplass. Kjør rett frem i første rundkjøring og fortsett videre mot Gardermoen flyplass ca 1 minutt, ta deretter av til høyre og følg E-16 mot Hønefoss og Nannestad. Kjør rett frem i første rundkjøring, og til høyre i den andre rundkjøringen mot Bavaria.

E-16 fra Kongsvinger:
Følg E-16 til E6 ved Kløfta, kjør ut på E6 retning nordover mot Hamar og Gardermoen. Følg E6 ca 10 minutter og sving av mot Gardermoen flyplass, etter ca 1 minutt tar du av til høyre og følge E-16 mot Hønefoss og Nannestad. Kjør rett frem i første rundkjøring, og til høyre i den andre – der ser du Gardermoen Parkering til høyre for bil-butikken Bavaria (BMW og Mini)

E-16 fra Hønefoss/ Lunner:
Følg skilting mot Gardermoen Flyplass.
Når du kommer til Gardermoen ligger Gardermoen Parkering langs E16 på din venstre side innenfor bil-butikken Bavaria.

Fra Flyterminalen:
Kjør mot E6 ca 1km og følg skilting E16 mot Hønefoss og Nannestad.
Ta rett frem i første, og til høyre i den andre rundkjøringen mot bil-butikken Bavaria.