Velkommen til Gardermoen Parkering

Feltene markert med * må fylles ut

Vilkår

Ikke la verdigjenstander ligge i bilen, ved eventuell skader eller tyveri fra/av bilen gjelder bilens egen forsikring. Gardermoen Parkering er ikke ansvarlig for skader eller tyveri, selv om parkeringene er inngjerdet og kameraovervåket hele døgnet.
All parkering foregår på kundens eget ansvar. Alle typer reklamasjoner må forevises vakta FØR bilen forlater området.

Bobil, lastebil, buss, bil med stor tilhenger – kan ikke benytte ordinær innkjøringsbom, de må henvende seg i vakta for assistanse og alternativ innkjøring.

Alle bobiler, og kjøretøy og vogntog med total lengde 6meter eller lenger må betale i betjent ekspedisjon før innkjøring.

Møt opp i god tid! Vi anbefaler oppmøte på parkeringen minst to timer før flyavgang på innenlands- og minst 3 timer før på utenlandsreiser.

Det er krav om at alle parkerte biler har registreringsskilt og gyldig forsikring.

Langtidsparkering: Maks parkeringstid er 4 måneder, for biler som skal parkere lenger må dette bestilles/avtales særskilt og betales på forhånd. Biler som har stått lenger enn 6 måneder og som ikke har bestilt eller informert om dette, regnes som forlatt. I slike tilfeller vil vi ha rett til å taue bort bilen for eiers regning.

Prisantydning: Alle priser som er oppgitt i forbindelse med bestilling av parkeringsplass må anses som prisantydning, og kan avvike dersom inn-eller utkjøringsklokkeslett eller dato endres, hvis man kjører inn på feil parkeringsområde, dersom man bestiller en kampanje eller tilbudspris for en tidligere eller senere dato enn spesifisert i vilkårene for det aktuelle tilbudet/kampanjen. Det tas i tillegg forbehold om feil og eventuelle prisendringer som kan oppstå i tiden mellom bestilling og innkjøring på parkeringen. Prisendringer publiseres på vår nettside minst 15 dager før de trer i kraft.